15-30 ημέρες Αυτοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχητοστοιχία
Λεπτομέρειες
Cavity Multi-Cavity Color Customized
Lead Time 15-30 Days Surface Finish Smooth
Application Automotive Package Carton/Wooden Case
Transportation By Sea/Air/Express Molding Type Injection Molding
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Η κατασκευή αυτοκινήτων με ένεση είναι ένας τύπος κατασκευής με ένεση που χρησιμοποιείται για την παραγωγή εξαρτημάτων αυτοκινήτων.Είναι μια εξαιρετικά αποδοτική και οικονομικά αποδοτική μέθοδος κατασκευής εξαρτημάτων αυτοκινήτων που επιτρέπει μεγαλύτερη ακρίβεια και ακρίβεια στο τελικό προϊόνΗ κατασκευή αυτοκινήτων με ένεση χρησιμοποιεί εξατομικευμένα σχέδια και υλικά υψηλής ποιότητας για να διασφαλίσει ότι τα κατασκευασθέντα εξαρτήματα είναι υψηλής ποιότητας.Τα εξαρτήματα αποστέλλονται στη συνέχεια είτε σε χαρτόνια είτε σε ξύλινες θήκες.Η κατασκευή εξαρτημάτων αυτοκινήτων με ένεση αυτοκινήτων παρέχει έναν αξιόπιστο και αποτελεσματικό τρόπο κατασκευής εξαρτημάτων αυτοκινήτων,καθιστώντας την ιδανική λύση για τους κατασκευαστές οχημάτωνΜε το προσαρμόσιμο σχεδιασμό και τις αποτελεσματικές δυνατότητες αποστολής, η κατασκευή αυτοκινήτων με ένεση είναι η τέλεια επιλογή για την παραγωγή εξαρτημάτων οχημάτων.


Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Τυποποίηση με έγχυση αυτοκινήτων
 • Τύπος τυποποίησης: Τυποποίηση με έγχυση
 • Χρώμα:Προσαρμοσμένο
 • Εφαρμογή: Αυτοκινητοβιομηχανία
 • Μεταφορά: Θάλασσα/Αέρος/Εξπρές
 • Μέγεθος προϊόντος:Προσαρμοσμένο

Τεχνικές παραμέτρους:

Παράμετρος Αξία
Μέγεθος προϊόντος Προσαρμοσμένο
Μεταφορές Με τη θάλασσα/αεροπορία/έκφραση
Χρώμα Προσαρμοσμένο
Σωλήνες Πολλαπλές κοιλότητες
Τύπος τυποποίησης Τυποποίηση με έγχυση αυτοκινήτων
Ανεκτικότητα ±0,02 mm
Χρονοδιάγραμμα 15-30 ημέρες
Τελεία επιφάνειας Γλυκό
Υλικό Πλαστικό
Ζωή της Μούχλας 500,000-1,000Χιλιάδες σφαίρες.

Εφαρμογές:

Εφαρμογές και σενάρια για το τσιμπιδιστικό τσιμπιδισμό αυτοκινήτων

Το χύτευμα με ένεση αυτοκινήτων είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιείται για την κατασκευή εξαρτημάτων αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας με ομαλή επιφάνεια, σχεδιασμό πολλαπλών κοιλότητας και ανοχή υψηλής ακρίβειας ± 0,02 mm.Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη για την κατασκευή εξαρτημάτων αυτοκινήτων με μακρά διάρκεια ζωής που μπορεί να φτάσει μέχρι και 500,000 προς 1,000Το χρώμα των εξαρτημάτων αυτοκινήτου μπορεί επίσης να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

Το μολύβι με ένεση αυτοκινήτων χρησιμοποιείται για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στην αυτοκινητοβιομηχανία.Χρησιμοποιείται επίσης για την κατασκευή εξαρτημάτων κινητήραΕπιπλέον, το ένεση μολύβδου αυτοκινήτων χρησιμοποιείται επίσης για την κατασκευή εσωτερικών εξαρτημάτων, όπως τα ταμπλό οδηγών, τα πάνελ των θυρών και τους ρυθμιστές των παραθύρων.

Η εμβολιαστική μέτρηση είναι μια αξιόπιστη και αποτελεσματική διαδικασία που μπορεί να παράγει εξαρτήματα αυτοκινήτων με υψηλό επίπεδο ακρίβειας και συνέπειας.καθώς μπορεί να παράγει μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων με σύντομο χρόνο παραγωγήςΗ εμβολιαστική μέθοδος αυτοκινήτων είναι επίσης οικονομικά αποδοτική, καθώς εξαλείφει την ανάγκη για δευτερεύουσες εργασίες και μειώνει τις σπατάλες υλικών.

Η κατασκευή αυτοκινήτων με ένεση είναι μια απαραίτητη διαδικασία για την παραγωγή εξαρτημάτων αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του πελάτη.είναι μια ιδανική λύση για την αυτοκινητοβιομηχανία.


Προσαρμογή:

Υπηρεσία αυτοκινητοστοιχημάτων: Υπηρεσία αυτοκινητοστοιχημάτων
 • Η διάρκεια ζωής του μούχλας: 500.000-1,000Χιλιάδες σφαίρες.
 • Χρώμα: Προσαρμοσμένο
 • Χρόνος προετοιμασίας: 15-30 ημέρες
 • Τύπος τυποποίησης: Τυποποίηση με έγχυση
 • Επιφάνεια: ομαλή

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση για την κατασκευή αυτοκινήτων με ένεση

Παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση για την αυτοκινητοβιομηχανική ένεση.Προσφέρουμε καινοτόμες και καλύτερες λύσεις που βοηθούν τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους.

Το προσωπικό τεχνικής υποστήριξης μας έχει εμπειρία τόσο στο σφυρηλατημένο χύτεμα όσο και στην αυτοκινητοβιομηχανία.και η ομάδα των εμπειρογνωμόνων μας μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες να βελτιστοποιήσουν τις παραμέτρους της διαδικασίας τους, την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων με το χύτευμα και την επίλυση τυχόν άλλων τεχνικών προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν.

Επιπλέον, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες προληπτικής συντήρησης για να διασφαλίσουμε ότι ο εξοπλισμός τυποποίησης λειτουργεί με τις καλύτερες επιδόσεις.Παρέχουμε επίσης ολοκληρωμένα προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσης για τους πελάτες μας, για να εξασφαλίσουν ότι είναι σε θέση να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον εξοπλισμό και να μεγιστοποιήσουν την παραγωγική τους αποτελεσματικότητα.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση για το ένεση, και είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορεί να έχουν.


Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή:

 • Συσκευή: Τα προϊόντα συσκευάζονται σε ξύλινα κιβώτια, σακούλες με φούσκα και φουσκωτά στρώματα.
 • Μεταφορά: Τα προϊόντα αποστέλλονται αεροπορικώς, θαλάσσια και χερσαία.

Γενικά ερωτήματα:

 • Ε:Τι είναι το Τυποποίηση με Ένεση Αυτοκινήτου;
  Α:Η κατασκευή αυτοκινήτων με ένεση είναι μια διαδικασία σχηματισμού πλαστικών και μετάλλων σε μέρη και εξαρτήματα για αυτοκίνητα και άλλα οχήματα.
 • Ε:Ποια υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή αυτοκινήτων με ένεση;
  Α:Το χύτευμα με ένεση αυτοκινήτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σχηματιστεί μια ποικιλία υλικών, συμπεριλαμβανομένων των θερμοπλαστικών, των θερμοσυσκευών και των ελαστομερών.
 • Ε:Ποια είναι τα οφέλη του αυτοκινητοβιομηχανικού τύπου;
  Α:Η κατασκευή αυτοκινήτων με ένεση προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένου του χαμηλού κόστους, της υψηλής ακρίβειας και των ταχείων ρυθμών παραγωγής.
 • Ε:Ποια είδη εξαρτημάτων αυτοκινήτων μπορούν να παραχθούν με το χύτευμα με ένεση αυτοκινήτων;
  Α:Η κατασκευή αυτοκινήτων με ένεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ποικίλων εξαρτημάτων και εξαρτημάτων, συμπεριλαμβανομένων των μπλοκ του κινητήρα, των συλλογικών εισροών, των πάνελ του σώματος, του εξοπλισμού και των συστημάτων φωτισμού.
 • Ε:Ποια είδη μηχανών εμβολιασμού αυτοκινήτων είναι διαθέσιμα;
  Α:Υπάρχουν διάφορα μηχανήματα αυτοκινητοβιομηχανικής εμβολιασμού που είναι διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένων οριζόντιων, κατακόρυφων και πολυάξονων μηχανών.

Αφήστε ένα μήνυμα
Συνιστώμενα προϊόντα