Αρχική Σελίδα

Weiyu Plastic Mould and Product Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Πληροφορίες επιχείρησης: Ιδρυμένο το 1993, το εργοστάσιο φορμών ακρίβειας WeiYU είναι κύριος επαγγελματικός πεπειραμένος κατασκευαστής της πλαστικής φόρμας εγχύσεων στην Κίνα.

 

Το επαγγελματικό προσωπικό μας κυριαρχείται του εργαλείου/της φόρμας κάνοντας την υπηρεσία συμπεριλαμβανομένης της πλαστικής φόρμας εγχύσεων, της φόρμας ρίψεων κύβων, της φόρμας χτυπήματος και της φόρμας σφράγισης μετάλλων (κύβος), συγχρόνως η επιχειρησιακή κατηγορία μας περιλαμβάνεται επίσης στο φορμαρισμένο μέρος που παράγει όπως τα πλαστικά μέρη, τα μέρη ρίψεων, τα μέρη πέρα-φορμών πλαστικού & μετάλλων, μέρη σφράγισης, λαστιχένια μέρη, και η ακρίβεια επεξεργάστηκε τα μέρη στη μηχανή.

 

Με τις μόνος-χτισμένες εγκαταστάσεις, η επιχείρηση απολαμβάνει μια κατάλληλη μεταφορά, μόνο δρόμος δέκα λεπτών από τις καταχωρήσεις της οδού ταχείας κυκλοφορίας dongguan-Shenzhen και της οδού ταχείας κυκλοφορίας guangzhou-Shenzhen.


Η επιχειρησιακή φιλοσοφία μας προωθεί με τη The Times. Τα πιό πρόσφατα συστήματα λογισμικού όπως οι ΣΤΕΡΕΈΣ ΕΡΓΑΣΊΕΣ CAD, UG και PRO/E εφαρμόζονται στο σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής, το οποίο πολύ η βοήθεια βελτιστοποιεί το σχεδιασμό φορμών. Επιπλέον, υψηλό ακριβές CNC, CNC EDM και άλλες προηγμένες μηχανές είναι καλά εξοπλισμένα στις εγκαταστάσεις μας. Όλη αυτή η δυνατότητα πρέπει να προωθήσει παρά πολύ τη ικανότητα παραγωγής μας σε έναν υψηλότερου επιπέδου.

 

Παρέχουμε τις επαρκείς και συστηματικές υπηρεσίες από τις φόρμες στην παραγωγή σχηματοποίησης εγχύσεων. Με μια ομάδα ανώτερων τεχνικών, αφιερωνόμαστε συνεχώς στη βελτίωση της ποιότητας και την ενημέρωση της τεχνολογίας.

 

Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε τις μέγιστες τιμές για τους πελάτες με τις αδιάλειπτες προσπάθειες, την πρώτης τάξεως υπηρεσία και το επαγγελματικό πνεύμα. Παρέχουμε τις επαρκείς και συστηματικές υπηρεσίες από τις φόρμες στην παραγωγή σχηματοποίησης εγχύσεων.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Weiyu Ltd καθιερώθηκε το 1993 βασισμένος στο Chang που μια πόλη, που είναι αξιόπιστη για τη φόρμα της κατασκευαστικός και σχεδιάζοντας, με την ανάπτυξη της επιχείρησης, ο ιδιοκτήτης χτίζει μια νέα δυνατότητα στην πόλη Dalingshan το 2001 και μετέστρεψε την επιχείρησή του συγχρόνως.

Weiyu Plastic Mould and Product Ltd. Weiyu Plastic Mould and Product Ltd. Weiyu Plastic Mould and Product Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : WEIYU

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~105

Ετήσιες πωλήσεις : 3 Million -3.1 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 1993

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Weiyu Plastic Mould and Product Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Weiyu Plastic Mould and Product Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Weiyu Plastic Mould and Product Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Weiyu Plastic Mould and Product Ltd. Πιστοποιήσεις